Carn de vedella ecològica

Envasada al buit en paquets de 300 gr

Com treballem

Per portar un control personal sobre la nostra carn, hem tancat el cercle productiu. Això vol dir que la nostra feina comença en la selecció de les millors mares i toros, per a obtenir els exemplars morfològicament més adequats, i arriba fins a la seva cria, engreix, sacrifici i distribució.

També en l’alimentació hi tenim un paper molt actiu, les nostres vaques s’alimenten habitualment de les pastures fresques dels prats, a l’hivern de l’herba seca que hem recollit i a l’estiu les traslladem a les pastures d’alta muntanya.

Tot plegat ens permet respondre de cada pas de la traçabilitat del producte.

Criança

En els primers 7-8 mesos de vida els animals conviuen l’aire lliure al costat de les seves mares amb una alimentació a base de pastures i alletament matern. Posteriorment els acabem d’engreixar a l’estable amb herba seca dels nostres prats i pinso d'ordi ecològic. És en aquest moment en què la carn infiltra el punt just de greix que després li donarà sabor i tendresa.

Característiques

La carn dels nostres vedells es caracteritza per la seva tendresa i sabor intens, tot plegat producte de la seva alimentació, però també del tipus de rutina que porta l’animal evitant qualsevol tipus d’estrès.

La raça bruna

Hem apostat deliberadament per aquesta raça autòctona que es caracteritza per la seva rusticitat i adaptació al medi rigorós en que vivim. També és una raça amb marcada aptitud materna, que produeix entre 8 i 10 litres de llet diària de gran qualitat, que la fa ideal per a criar els seus vedells fins una edat avançada.

Entorn

Casa Beta està situada al petit nucli de Pujalt, al cor del Pirineu, a 1162 metres d’alçada. Aquest indret de Pallars Sobirà és el que ens dona caràcter a nosaltres i també al nostre producte donat que l’entorn, el clima i l’ambient rústic defineix en gran part la criança dels nostres vedells.